SAMSUN / TEKKEKÖY - Kamuran Çelik Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bando takımı yürüyüşüyle başlayan bayram programı öğrencilerimizin gösterileriyle devam etti. Bayram programının ardından Okulumuz bahçesinde kurulan kermes çadırına tüm öğrenci, öğretmen ve velilerilerimiz katılım gösterdi.

Mrt

14 Mart Pi Günü nedeniyle İlçemizde düzenlenen Matematik Şenliği programına Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri hazırladıkları etkinliklerle katılım gösterdiler.

Mrt

Samsun RAM PDR Öğretmeni Öğuzhan Ege tarafından, Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Haziran ayında girecekleri liselere geçiş sınavı için sınav kaygısı semineri düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Nisanur Kavak, katıldığı tekvando turnuvalarında il birinciliği elde ederek Türkiye genelinde yapılacak olan turnuvalarda Samsun ve Okulumuzu temsil etmeye hak kazandı. Kendisini tebrik etmek ve onurlandırmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ve Okulumuzda madalya töreni düzenlendi. Bizlere yaşattığı gurur ve onur için kendisini tebrik eder bundan sonrasındaki yarışmalarda başarılar dileriz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma günü münasebetiyle Okulumuzda yangın alarm tatbikatı yapıldı. Samsun itfaiye amiri Ercan Bey ve Tekkeköy sivil savunma amiri Hakan Beyin de katıldığı tatbikat programı ile öğrenci, öğretmen ve diğer personele yerinde ve uygulamalı olarak afet farkındalık eğitimi, yangın güvenliği eğitimleri verildi.

Kas

TÜBİTAK bilim söyleşileri kapsamında Okulumuz öğrencilerine OMÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Çeliker tarafından "Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm" konusunda eğitim verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda coşkulu bir törenle kutlandı.

Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine internet ve siber güvenlik hakkında (SİBERAY) bilgilendirme semineri düzenlendi.

Kas

Filistin ve Gazze'de yaşan işgal ve saldırı girişimlerine mağdur kalan aile ve çocukları yararına Okulumuzda kermes düzenlendi.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 102. yılı ve İstiklâl Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u anma günü dolayısıyla Okulumuzda anma programı yapıldı. Yapılan törende günün anlamı ile ilgili konuşma ve şiirler yer aldı. Programda ayrıca, İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışmasına katılan ve derece alan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Recep ÖNER tarafından ödül takdimi yapıldı.

Ara

Aile içi ilişkiler, ev yönetimi, çocukların fiziksel ve duyuşsal gelişimi konularında bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik rehberlik edilmesi maksadıyla okulumuzda velilere yönelik aile eğitimi verilmeye başlandı.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Program vesilesiyle okulumuza ve öğretmenlerimize hediyeler göndererek ve de ziyaretimize gelerek yanımızda olduklarını hissettiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa UZUNLAR başta olmak üzere; Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR'a, Kızılay Tekkeköy Şubesi Başkanı ve çalışanlarına, velilerimize ve okulumuz çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyor ve okulumuzun birbirinden değerli, fedakar ve emektar öğretmenleri başta olmak üzere ülkemizin güzel geleceğine imzalarını atan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve Şube Müdürü Ümit Aslan okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzu ve sınıfları gezerek eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen müdürlerimiz, okulumuz idarecileri ve öğretmenleri ile de bir araya gelerek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.